Dakkapel

Een dakkapel is niet alleen een blikvanger voor uw huis. Het vergroot ook uw woongenot. Een mooi gebouwd dakkapel heeft sfeer en geeft een zolderkamer iets intiems.

U kunt bij ons kiezen uit een dakkapel in traditionele bouw en een zogenaamd prefab-dakkapel. Een prefab-dakkapel plaatsen we in één dag. De kozijnen van het dakkapel worden zoals u dat wilt, maar zowel onze kunstof als hardhouten kozijnen zijn duurzaam en onderhoudsarm.

Een dakkapel kan zowel een plat dak als een met pannen gedenkt schuin dak hebben. De keuze hiervoor is aan u. Wel kan het zijn dat de gemeente hiervoor regels heeft opgesteld.

Wanneer het dakkapel geplaatst is, kunnen wij ook de binnenafwerking van de vernieuwde kamer verzorgen. Doet u dat liever zelf, dan kan dat natuurlijk ook.

Zoals u aan de foto's hieronder kunt zien, besteden wij veel aandacht aan de afwerking van een dakkapel. Relgematig worden dakkapellen die wij plaatsen versierd met een fraaie neuslijst of sierklossen. Ook wij genieten ervan als de aanblik van uw dakkapel duidelijk een aanwinst is voor het straatbeeld.

Vaak wordt bij het plaatsen van een dakkapel de hele zolder aangepakt. Ook bij zo'n verbouwing denken we graag met u mee.

Fotoalbum

Klik op een foto voor een vergroting