Nieuwbouw

Voor een bouwbedrijf is het een mooie uitdaging: op een leeg stuk grond verrijst een schuur of bedrijfshal. Een huis bouwen is nog intensiever. In nauw contact met de toekomstige bewoners realiseren we voor hen een woning waar hun geluk moet kunnen groeien.

Voor bouwbedrijf Willemsen in Ochten maakt het niet uit of onze opdrachtgever een bedrijf is of een particulier. Altijd stellen wij het belang van de klant voorop.

Een bouwplan is een complex geheel. Het eerste idee groeit langzaam tot een tastbaar bouwwerk. Het hele traject van idee tot realisatie verzorgen wij voor u. Ook de bouwaanvraag bij de gemeente met alle bijbehorende acties nemen we, als u dat wilt, van u over. Zo kunt u zich helemaal richten op de wijze waarop u uw bedrijfpand of woning wilt hebben en dragen wij zorg voor de orgfanisatie daaromheen.

Omdat wij gericht zijn op hoogstaande kwalitatieve bouw, is de keus van de architect voor ons iets dat we graag samen met u doen. Hebt u al goede contacten met een architect of bouwbureau, ook dan kunnen wij voor u in de uitvoerende fase uw plannen realiseren. Zelf werken wij samen met diverse bouwkundige bureaus.

Leuk en ontspannend is de bouw van een chalet. We hebben dat de achterliggende jaren veel gedaan. Zo bouwen we aan uw vakantiebeleving.

Fotoalbum

Klik op een foto voor een vergroting