Over ons

Op dit moment vormen 2 broers Willemsen de partners in Bouwbedrijf gebr. Willemsen uit Ochten. De oudste broer Wim startte in 2000 met het bedrijf. Na 13 jaar bij een groot bouwbedrijf gewerkt te hebben, besloot broer Jan in 2006 ook een eigen bedrijf te starten. In de praktijk bleek dat wij meer projecten samen dan alleen deden. Daarom besloten we in 2007 er één bedrijf van te maken. De naam werd in dat jaar Bouwbedrijf gebroeders Willemsen VOF.

Als traditioneel bouwbedrijf zijn wij sterk in maatwerk. Daarom hebben we ervoor gekozen om zoveel mogelijk zelf te kunnen doen. Daarom is ons bouwkundig materieel uitgebreid en voldoende voor vrijwel elke klus. Wij beschikken bijvoorbeeld over een eigen torenkraan. Hiermee kunnen we grotere bouwprojecten uitvoeren zonder daarbij afhankelijk te zijn van externe verhuurders.

Ook van de veelgebruikte bouwmaterialen houden we een eigen voorraad bij. Zo kunnen we ook aan de particulier en kleine ondernemer snel een plakje of balkje leveren op de juiste maat.

Voor vragen / suggesties bel of mail me gerust!