Verbouwing

Vaak gebeurt het dat een jong gezin de eerste jaren heel tevreden is met hun huis. Maar als de kinderen groter worden, is soms wat extra ruimte heel gewenst. Graag denken wij met u na over verbouwmogelijkheden van uw woning. Ook de realisatie van een uitbouw biedt mogelijkheden om het woongenot te vergroting.

Het maakt ons niet uit, of u een bijkeuken wilt plaatsen of de woonkamer wilt uitbreiden met een serre of erker. Of zoiets praktisch als een klompenhok waar de kids de vieze laarzen kwijt kunnen of een luifel om droog te staan als je je klompen uit doet. En als u de mogelijkheden hebt, dan is een veranda een schitterende uitbreiding van uw woning. Wat dacht u van gezellig buiten eten op een warme zomeravond op uw eigen veranda?

Wanneer u uw huis wilt gaan verbouwen, dan kan het zijn dat er een bouwvergunning of melding bouwaanvraag nodig is. Of dat zo is in uw bouwplan, hoeft u zich niet af te vragen. Wij regelen, als u dat wilt, alles rond de vergunning of melding.

De verbouwing van uw woning vraagt van ons nauwkeurigheid en zorg. Wij vinden het heel normaal om stofschotten te plaatsen bij het uitbreiden van een bestaande ruimte. Ook werken wij veel met afdekplastic. En natuurlijk ruimen wij alles altijd netjes op als de klus erop zit.

Regelmatig worden wij gevraagd om een woonhuis aan te passen voor een mindervalide. Dit is schitterend werk. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u langer thuis kunt blijven wonen. Zo kan het ook mogelijk zijn dat u uw kind, vader of moeder thuis verzorgt in plaats van af moet staan aan een instelling. Er zijn veel mogelijkheden èn regelingen om dit praktisch èn voordelig uit te voeren.

Wanneer u op zolder verbouwplannen hebt, dan is het zeker de moeite waard even op de pagina over dakkapelllen te kijken.

Fotoalbum

Klik op een foto voor een vergroting